Focus: Facility Design

Cancer center uses clerestory windows to add light into interior spaces

March 15, 2017

The 52,000-square-foot Valley Health Cancer Center at Winchester Medical Center in Winchester, Va., features a range of natural elements, according to an article on the Healthcare Design website. The 52,000-square-foot facility uses clerestory windows to add light into interior spaces.

Read the article.

 

 

See the latest posts on our homepage


Share

Topic Area: Project News for Healthcare Facilities


Recent Posts
Recent Posts

2017's biggest healthcare cyberattacks listed


The U.S. healthcare sector experienced roughly 336 data breaches as of Nov. 29

12/11/2017

Micro-hospitals may be the healthcare facility of the future


Healthcare industry growth is expected to be strong in outpatient and retail clinics

12/11/2017

WEDI Announces Slate of New 2018 Board of Directors


12/11/2017

Discover the Disruptive Technology Trends Across the Global Biomarker Landscape


12/11/2017

DSE 2018 to Present 'To Boldly Go: How Marriott is Teleporting Guests into Next Gen Customer Experiences'


12/11/2017





Post Comment




FREE
NEWSLETTER

• News and Updates
• Webcast Alerts
• Building Technologies



All fields are required.