Focus: Facility Design

Cancer center uses clerestory windows to add light into interior spaces

March 15, 2017

The 52,000-square-foot Valley Health Cancer Center at Winchester Medical Center in Winchester, Va., features a range of natural elements, according to an article on the Healthcare Design website. The 52,000-square-foot facility uses clerestory windows to add light into interior spaces.

Read the article.

 

 

See the latest posts on our homepage


Share

Topic Area: Project News for Healthcare Facilities


Recent Posts
Recent Posts

House passes bill weakening Americans With Disabilities Act


Disability rights advocates and Democratic leaders say bill removes incentives for businesses

2/23/2018

Ideas for dealing with linen hoarding


Management software, policies and education are key

2/23/2018

Tougher penalties sought for patients who assault Hawaii healthcare workers


There were 1,075 assaults against healthcare workers in Hawaii hospitals, nursing homes and patients’ homes in 2017

2/23/2018

Study suggests hand-washing helps decrease nursing home deaths


Researchers recommend using hospital hand-hygiene protocols

2/23/2018

JPMorgan CEO talks about Amazon and Berkshire Hathaway venture


Three companies are forming an independent nonprofit venture to lower healthcare costs for their employees

2/23/2018





Post Comment




FREE
NEWSLETTER

• News and Updates
• Webcast Alerts
• Building Technologies



All fields are required.